Ежемесячный научно-технический и производственный журнал для специалистов элеваторной, мукомольно-крупяной, макаронной, хлебопекарной, кондитерской отраслей промышленности и зернового рынка. Основан в 1927 г.

Содержание: научные рекомендации, практические советы, деловые предложения фирм, аналитические образы, мастер-класс, информация об отечественном и зарубежном опыте, российских и международных выставках и симпозиумах.

Распространяется по подписке, а также на профильных выставках, семинарах и конференциях в России, СНГ, странах Балтии и дальнего зарубежья. Оказывает информационные и рекламные услуги. Наша цель – дать знания, которые помогут Вашему бизнесу!

KHLEBOPRODUCTY, PUBLISHER

1st Schipkovsky per., 20

115093 Moscow, Russia

Monthly review. The KHLEBOPRODUCTY magazine is supplied to private and state mills, bakery plants, bakeries and pasta plants as to other institutions. Readers of the magazine are top-managers, chief engineers and purchasing managers for bread, pastry, pasta, cookies, oriental sweets and cereals production. Other subscribers are managemens or administrative bodies and a variety of commercial ventures.

The journal contains research-based recommendations, practical advice and business proposals. Its analytical reviews also provide information on foreign experience in the industry, international exhibitions and meetings. It circulates by subseribtion and extends at profile, seminars and conferences in Russia and CIS abroad. KHLEBOPRODUCTY is a magazine with over than 80-year history, your best partner in the grain industry. We offer advertising, intermediary and marketing services for foreign companies.

Контакты

Хлебопродукты Издательство ООО

Россия, 115093 Москва

1-й Щипковский пер., д. 20

Тел.: +7 (495) 959-66-49

Факс: +7 (495) 959-66-49

e-mail: khleb@ khlebprod.ru

website: www. khlebprod.ru